МЕНЮ
Головна » 2023 » Червень » 17 » Закриття літнього мовного табору «Linguist»
1:04:15
Закриття літнього мовного табору «Linguist»

Сьогодні в Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів  №18 ім. В.Чорновола  відбулося закриття літнього мовного табору «Linguist».

Німецька мова та фізика - чи це можливо?! З експериментальною валізою від Гете - інституту - так! На завершення літнього мовного табору німецька група познайомилася з таким предметом як фізика, що для п'ятикласників є новим. Наталія Бочманова показала цікаві досліди, пов'язані з тепловими, електричними та механічними явищами. Табірці спробували себе у якості маленьких експериментаторів.

Граючись, співаючи, займаючись образотворчим мистецтвом, розігруючи театралізовані сценки та переглядаючи кінофільми, учні літнього мовного табору  поглиблювали свої знання з іноземної мови. І все це відбувалося весело, з творчістю і завзяттям. Із задоволенням і зацікавленістю табірці відвідували заняття, розширювали свій словниковий запас під час тематичних ігор та вікторин, інсценізацій та конкурсів. А прогулянки, екскурсії, спортивні заходи допомагали вихованцям набути нових сил, загартувати організм, подолати лінощі та зробити ще один крок до саморозвитку.

Переглядів: 38 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar