МЕНЮ
Головна » 2020 » Листопад » 23 » Всесвітній День Гідності
11:59:38
Всесвітній День Гідності

Усі ми – як дорослі, так і діти – постійно стикаємося з необхідністю і можливістю вибору: якими бути, із ким і як спілкуватися, як вчинити в тій чи іншій ситуації.

Це рішення зрештою формує не лише наш світогляд, але й визначає світ довкола нас: спочатку в школі, виші, а пізніше – на роботі, вдома, у родині, країні і в суспільстві в цілому.

З нагоди Всесвітнього Дня Гідності в Україні учні Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18 ім. В Чорновола долучилися до ініціативи під назвою «Усесвітній День Гідності», який запропоновано Міністерством  освіти і науки України провести з 21 листопада по 9 грудня. У п’ятницю, 20 листопада, шкільний вестибюль перетворився на художню галерею малюнків керівника образотворчої студії «Досвітки» Солодар Л.М., яка змістовно представила слово «гідність», вказавши кожною літерою ключові поняття значення. Учні приєдналися до акції «Запалимо свічку за єдину Україну» в знак вшанування загиблих за гідність і свободу в Україні.

Під час тематичних заходів школярі 8М та 6С класів поглибили свої знання про значення гідності у житті людини, про те, як поважаючи інших людей, можна здобути повагу до себе. Вчилися керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних вчинках, відчувати себе українцями з почуттям особистої відповідальності за долю країни, Виховували почуття готовності служити Батьківщині своєю працею, бути гідними громадянами України, шанувати подвиг і жертовність Героїв Небесної Сотні, загиблих за волю і незалежність на Сході України.

Спонукали учнів керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях і вчинках класні керівники Макаренко В.В., Лазоренко Л.В.

 

Переглядів: 254 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar