МЕНЮ
Головна » 2023 » Листопад » 24 » Відкриття пам’ятних знаків загиблим учням школи
7:18:57
Відкриття пам’ятних знаків загиблим учням школи

23 листопада  у Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №18 ім. В.Чорновола відбулося    урочисте відкриття пам’ятних  дошок на честь  Баса Івана Миколайовича, Коляди Олександра Миколайовича – випускників  школи,  які загинули, захищаючи Україну від російської воєнної агресії. 

На церемонії відкриття були присутні рідні, друзі загиблих, педагоги та учні. Директор школи Грищенко Василь Володимирович  висловив вдячність сім’ям Івана Баса та Олександра Коляди за те, що виховали справжніх патріотів України, які віддали за неї життя, зазначив, що найголовніше наше завдання –  зберегти пам’ять про подвиг кожного героя у цій жорстокій війні. Теплом та болем втрати були сповнені слова двоюрідної сестри Івана Аріни Гаєвської, класний керівник Роєнко Оксана Петрівна відзначила, що відтепер пам’ятний знак на фасаді школи буде постійним спогадом, пам’яттю нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг її учня Баса Івана, а перша вчителька Мироненко Оксана Анатоліївна пригадала, яким був веселий і  життєрадісний школярик Олександр Коляда, учень  її першого випуску. Учасники заходу поклали квіти на знак великої шани та вічної пам’яті. 

Віримо, що ці  пам’ятні дошки будуть нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі за суверенітет і незалежність України з російськими окупантами. Світла і вічна пам’ять про Героїв назавжди залишиться у наших серцях.

 

Переглядів: 37 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar