МЕНЮ
Головна » 2019 » Жовтень » 17 » Веселковий тиждень у школі
4:18:41
Веселковий тиждень у школі

З метою впровадження в практику роботи з дітьми елементів кольоротерапії як методики покращення здоров’я за допомогою кольорів, розкриття значення кольорів, розширення знань дітей щодо особливостей і специфіки кольорів, використання педагогічних можливостей кольору для розвитку пізнавальних здібностей дітей, креативності, сприяння розвитку навичок рефлексії, у школі з 15 жовтня розпочався Веселковий тиждень.

Кожний день у нас незвичайний, яскравий та пізнавальний. Ми не просто потрапляємо в країну певного кольору, але й розкриваємо його таємниці, пізнаємо світ та відпочиваємо. Так ми дізналися, що робочий день варто починати з кольору активності і практики, наприклад, з червоного. Хочете відпочити? Подивіться на об’єкт зеленого кольору. Не вистачає позитивних емоцій? Жовті речі припадуть як не можна до речі. Будьте будівельником свого життя і використовуйте отримані знання.

Кожен день Веселкового тижня присвячений відповідному кольору і має своє гасло:

Вівторок у нас - день синій.
Він красивий і спокійний.

Середа у нас – день жовтий,
Теплий, сонячний, солодкий.

А четвер у нас –червоний.
День яскравий і святковий.

Пятниця у нас – день зелений.
Ніжний, лісовий, приємний.

Відповідно до дня Веселкового тижня та його кольору одягаємо одяг чи елемент одягу, банти чи стрічки, взуття відповідного кольору, приносимо іграшки, кульки, парасольки.

Вівторок – День синього та фіолетового кольорів. Саме в цей день дітям була розкрита актуальність та історія вивчення впливу кольорів на людину. Учні дізналися про вплив кольору на організм і психоемоційний стан людини. Провівши тест «Характер за кольором», охочі дізналися про свій характер.

Середа - День жовтого кольору. День усмішки та позитивного настрою. Креативна фотозона, підготовлена учнями 8-Л, 8-Е класів, стала улюбленим місцем відпочинку школярів. А юні артисти порадували глядачів дзвінкоголосою піснею у виконанні учениць 8-М класу Шевченко Анастасії та Медведєвої М. , барвистим таночком зі стрічками у виконанні гімнасток школи Сабатовської Мар’яни, Левченко Аліни та Поліщук Ольги, запальним флешмобом, проведеним Брус Оксаною, Крайнім Богданом, Лукієм Дмитром та Лісовою В. , учнями 8-М класу.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 378 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar