МЕНЮ
Головна » 2019 » Вересень » 30 » У гостини до студентів
7:16:05
У гостини до студентів

27 вересня до Черкаського комерційного технікуму завітали учні 9-Л та 9-М класів Черкаської спеціалізованої школи № 18 імені В.Чорновола разом з класними керівниками Коваленко З.Г., Бариш І.П. і соціальним педагогом Гончаровою Н.І. Майбутнім абітурієнтам була надана вичерпна інформація про навчання в технікумі, галузі працевлаштування випускників, правила вступу, особливості організації навчального процесу.

Учнів ознайомили з професіями, якими можна оволодіти за час навчання в технікумі, продемонстрували навчальні кабінети та лабораторії, провели майстер-клас з карвінгу, відповіли на актуальні для дев’ятикласників запитання.

Циклова комісія дисциплін туристичного спрямування провела семінар-тренінг «Портфоліо спеціальності «Туризм»». Викладачі та студенти ознайомили школярів з перевагами і недоліками професії, із практичною стороною майбутньої професії, складовими професійного успіху.

Безумовною запорукою успішної професійної діяльності фахівців у туристичній галузі є знання декількох іноземних мов. Тому студенти спеціальності «Туризм» продемонстрували рівень володіння англійською та німецькою мовами.

На завершення заходу для учнів було проведено країнознавчу вікторину «Люби і знай свій рідний край та всесвіт також пізнавай», а за правильні відповіді активні учасники отримали заохочувальні призи.

Сподіваємось, що майбутні абітурієнти зроблять правильний вибір, адже вдале професійне самовизначення – запорука майбутнього життєвого успіху!

 

 

Переглядів: 277 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar