МЕНЮ
Головна » 2019 » Квітень » 30 » Тиждень охорони праці і безпеки життєдіяльності
7:18:30
Тиждень охорони праці і безпеки життєдіяльності

З метою виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях із 22.04. по 26.04. 2019 року проходив Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Під час проведення комплексних заходів особлива увага приділялась створенню здорових та безпечних умов праці на кожному робочому і навчальному місці. Школярі оформили виставку малюнків на тему "Охорона праці очима дітей". Старшокласники взяли участь у тренінг- занятті «Проживання у промисловій зоні. Дії школяра під час аварії на підприємстві. Підручні засоби захисту». Для учнів середньої ланки учителі основ здоров’я та біології провели пізнавальні бесіди щодо запобігання всіляким хворобам, продемонстрували відеоролик «Як діяти у разі терористичної загрози».

Вихованці молодшої школи, наповнюючи «Валізу майбутнього», поділились порадами, як убeрeгтися від нeщасних випадків  і збeрeгти своє здоров'я на багато років. Виконуючи поради лікаря Нeболить, навчилися правильно надавати пeршу мeдичну допомогу. Відвідавши країну Здоровляндію і створюючи чарівні дeрeва, засвоїли правила здорового способу життя. Завдання були цікавими та повчальними для учнів, тому заходи вийшли позитивними і навіть веселими, незважаючи на всю серйозність тем.

26 квітня у рамках Дня Цивільного захисту з учнями і постійним складом працівників школи було практично відпрацьовано дії згідно з планами евакуації на випадок виникнення пожежі.

    

Переглядів: 314 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar