МЕНЮ
Головна » 2016 » Вересень » 21 » Святкуємо День миру з усім світом
9:20:21
Святкуємо День миру з усім світом

21 вересня учні школи долучилися до святкування Міжнародного дня миру, який відзначають у всьому світі за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства і вогню. Як відомо, у цей день ООН закликає всі країни зупинити військові дії і хоча б на 24 години припинити проливати кров.

«До недавнього часу для нашого народу мир був повсякденною реальністю, тож ми цього безцінного дару ніби й не помічали. Нині, як ніколи, відзначення Міжнародного дня миру є для нас, українців, актуальним. Я проживала в місті Донецьку і  знаю ціну миру, адже, на жаль, на сході нашої держави все ще йде війна і лунають вибухи. Я закликаю всіх берегти мир, і якщо ми всі будемо цього дуже прагнути, то довгоочікуваний мир неодмінно настане»,- впевнена учениця 10-а класу Анастасія Шмигальова.

«Ми даруємо вам символ Миру - голуба, який означає спільне бажання  всіх народів планети жити у спокої і дружбі»,- бажали члени учнівського самоврядування школярам та педагогам .

Із вуст дітей звучали заклики : «Бажаємо, щоб ви зростали у мирній Україні! Ні - війні! А у відповідь віддзвонювало стоголоссям:«Миру - мир!»

Переглядів: 699 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar