МЕНЮ
Головна » 2019 » Вересень » 22 » Стоп булінг!
10:03:57
Стоп булінг!

У рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу фахівці Придніпровського відділу державної виконавчої служби м.Черкаси Матула Н.П., та Нечипоренко Т.В. провели  відкритий урок «Стоп булінг!» для учнів 7-Е та 7-І класів.

Під час зустрічі спікери розповідали школярам про те, які дії кваліфікуються як булінг, як відрізнити це явище від простої суперечки, оскільки не всі конфлікти є цькуванням; як довести, що булінг мав місце, а також що робити, якщо хтось все-таки став жертвою таких протиправних дій.

Працівники нагадали, що цькування у школі неминуче тягне за собою адміністративну відповідальність: штраф від 850 до 1700 грн або громадські роботи строком від 20 до 40 годин. За протиправні дії неповнолітніх віком до 14 років відповідатимуть їхні батьки або особи, що їх замінюють. За вчинення цькування повторно розмір штрафу сягатиме від 1700 до 3400 грн. Іншим видом покарання є виправні роботи від 20 до 60 годин.

Учні погодилися з тим, що випадки булінгу в жодному разі не можна замовчувати, необхідно одразу звертатися до дорослих задля якнайшвидшого вирішення ситуації з цькуванням.

Переглядів: 338 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar