МЕНЮ
Головна » 2020 » Листопад » 5 » Що розповів синій колір Веселкового тижня учням
9:15:33
Що розповів синій колір Веселкового тижня учням

Синій колір – це колір повітря та легкої води – струмків та річок. Це колір вічності, таємниці та глибокого спокою. Це єднання з навколишнім світом, колір небесного простору. Як пройшов день синього кольору Веселкового тижня у школі?

Сьогодні, у середу, учнів 3-Б класу синій колір зустрічав своїм спокоєм. Під час уроку літературного читання діти працювали над казкою «Блакитна сукня», розповідали про цікавинки синього та блакитного кольорів, відгадували загадки, допомагали рибці проходити лабіринт до чудового моря.

Учні 3-А класу створили панно, в якому показали, що синього так багато на нашій планеті, він має дуже важливе значення для нас. Синій вважається кольором інтуїції,
стимулює мислення.

Учні 3-В класу здійснили подорож та склали розповідь «На синьому кораблику по синьому морю», розгадували загадки, декламували вірші, малювали малюнки на тему
«У царстві синього кольору».

Учням 3-Г класу тематика дня дозволила проекспериментувати з водою та вивчити її властивості, скласти та інсценізувати казку про синього кита, пофантазувати та помріяти, примірявши чарівного синього капелюха.

Для всіх учнів день пройшов у піднесеному настрої, був змістовним і радісним, школярі отримали безліч позитивних емоцій.

 

Переглядів: 215 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar