МЕНЮ
Головна » 2018 » Лютий » 7 » Пісенний конкурс «Євробачення по-шкільному -2018»
7:46:56
Пісенний конкурс «Євробачення по-шкільному -2018»

Конкурс «Євробачення по-шкільному- 2018» став першим фестивалем, який об᾽єднав усіх поціновувачів пісні в одну співочу родину. На розгляд журі та глядачів було представлено шістнадцять музичних композицій, кожна з яких - яскрава, оригінальна, неповторна. Усіх конкурсантів оцінювали за наступними критеріями: майстерність виконання, сценічний образ, чистота співу.

У залі панувала цілковита тиша, а журі враховували всі деталі виступів і оцінювали виступи якомога об’єктивніше.

Започаткували проведення першого «Євробачення» учасники: Білий Олександр (5-М кл.), Безгуба Ангеліна (6-А кл.) Грчіч Мілена (6-А кл.), Лямзіна Дар’я (6-Е кл.), Татарінова Поліна (6-Л кл.), Пашелок Марія (6-Л кл.), Василевська Анастасія (6-Л кл.), Чадіна Юлія (6-М кл.), Топчій Марина (6-М кл.), Цирульнікова Софія (8-А кл.), Чередніченко Мирослава (8-М кл.), Шакун Дар’я (9-А кл.), Шиманівський Кірілл (9-Л кл.), Білецька Вікторія (10-А кл.), Мартиненко Владислава (11-Л кл.); тріо: Клочко Єлизавета, Семілєтова Евеліна, Гриневич Анастасія (7-М, 6-А кл.); дует: Кришко Анастасія, Липовець Олександра (7-А кл.).

Усі слухали майстерне виконання і сучасних хітів, і народних пісень. Це було неповторне торжество Пісні, яке майже дві години тримало в полоні усіх присутніх! Зворушливо та довершено лунали пісні, бо виконувалися від душі, по-дитячому, щиро, а отже - по-справжньому…

А призові місця журі розподілили наступним чином:
I місце - Цирульнікова Софія (8-А кл.),
II місце - Шиманівський Кірілл (9-Л кл.),
III місце - Грчіч Мілена (6-А кл.)

Переможці конкурсу були приємно здивовані, тому що отримали не тільки Дипломи, а й призи - три сертифікати: у магазин, кінопалац та на ролердром!

І хоча переможців було тільки троє, усі конкурсанти щиро раділи за своїх суперників і уже обговорювали формат та деталі проведення другого конкурсу «Євробачення по-шкільному - 2019»!

Отож, фестивалю - бути!

Переглядів: 712 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar