МЕНЮ
Головна » 2016 » Вересень » 19 » Коли вирушаєш у путь - завжди обережним будь!
7:00:05
Коли вирушаєш у путь - завжди обережним будь!

Впродовж тижня учні школи брали активну участь у проведенні Тижня знань безпеки життєдіяльності «Коли вирушаєш у путь - завжди обережним будь!»

В рамках запланованих заходів було проведено тематичні бесіди, години спілкування,тренінги,конкурси віршів та загадок про дорожній рух, конкурс тематичних малюнків на тему «Знай,дорослий, знай, дитя: безпека руху - це життя» (1- 4 кл.)

Також в бібліотеці школи було представлено виставку тематичної літератури «Дай руку,вулице!»

Учні 1-х-5-х класів переглянули мультфільми «Дітям про правила дорожнього руху» та «Азбука дорожньої безпеки», а учні 6-х-11-х класів мали нагоду ознайомитись з кадрами документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам».

Члени учнівського самоврядування проявили особливу турботу про молодших шкільних друзів, провівши з ними вікторини «Життя без ризику».

А запам᾽ятати  необхідну та важливу інформацію допомогли школярам яскраві та змістовні бюлетні «Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху», які виготовили учні 8-х-10-х класів. Цікаві розповіді запам’яталися школярам, а активні слухачі із задоволенням долучалися до бесіди та доповнювали розповіді старших шкільних друзів.

Отож, шановні друзі, не забувайте мудрі поради та настанови і пам’ятайте народну мудрість: «Ваша безпека - у ваших руках!»

Переглядів: 850 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar