МЕНЮ
Головна » 2021 » Квітень » 13 » Калинова Алея пам’яті
8:52:42
Калинова Алея пам’яті

Сьогодні, 13 квітня 2021року, у переддень 7-ої річниці початку антитерористичної операції на території школи була закладена Алея пам’яті. Ініціатором цієї акції став волонтер, учасник бойових дій, кавалер зірки «За вірність народу України», друг школи Кутній Олександр Володимирович. Пропозиція була підтримана педагогічним та учнівським колективами закладу. Зранку на подвір’ї школи біля пам’ятного знаку козацтву Черкащини почалась активна підготовка: викопали лунки для кущів, підготували грунт, воду для поливу. О 12.00 учителі, школярі 4-х класів, старшокласники, гості зібрались разом.

До присутніх звернувся директор школи Грищенка В.В., який згадав славетні сторінки боротьби України за свободу і незалежність, спекотне літо 2014 -го , що забрало життя випускника школи Богдана Каравайського.

Сущенко Р.В., перший замісник голови Черкаської обласної ради, вручив закладу медаль «За співпрацю» у справі підтримки волонтерського руху.

Циганок О.А., депутат Черкаської обласної ради, розповіла про важливість моральної підтримки наших захисників, згадала, як вони зі сльозами на очах читають листи і біля серця зберігають дитячі малюнки.

Болсуновський В.М., начальник відділу по роботі з учасниками АТО та сім’ями загиблих департаменту соціальної політики Черкаської міської ради, вручив Подяку педагогічному та учнівському колективам школи за активну волонтерську діяльність , підтримку захисників України.

Разом 30 кущів калини посадили директор, гості та учні школи. Це буде Алея пам’яті героям - борцям за незалежність України.

 

Переглядів: 192 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar