МЕНЮ
Головна » 2019 » Квітень » 30 » День цивільного захисту та об'єктові тренування
7:13:04
День цивільного захисту та об'єктові тренування

Сьогодні, 26 квітня, у школі проведений День цивільного захисту. Особливо важливим та актуальним  є вміння правильно поводити себе у разі виникнення надзвичайної ситуації. І діти, й дорослі повинні вміти захистити себе у разі будь-якої біди. Адже, своєчасно надана інформація, проведена бесіда та інструктаж, може врятувати не одне життя. При кризових ситуаціях людина за лічені секунди повинна зібратись й згадати правила поведінки під час тієї чи іншої події, і що важливо, одразу діяти. Якщо про ці елементарні правила нагадувати постійно, то людина не розгубиться. Усе це – запорука безпечного життя. 

26 квітня робочий день почався загальношкільною лінійкою, на якій було поставлено завдання та оголошено графік проведення Дня цивільного захисту. Тематичні класні години допомогли учням засвоїти правила поведінки у надзвичайній ситуації, усвідомити власну відповідальність за збереження свого життя і здоров’я. Наприкінці робочого дня відбулося практичне заняття  з евакуацією учнів та працівників школи з приміщення навчального закладу.

Керуючий склад, вчителі та учні продемонстрували готовність до дій в надзичайних умовах, до виконання запланованих заходів поставилися відповідально. Завдання Дня цивільного захисту досягнуті.

Переглядів: 341 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar