МЕНЮ
Головна » 2018 » Квітень » 23 » Зустріч із письменницею
9:17:56
Зустріч із письменницею

20 квітня учні 9-А та 9-Л класів мали зустріч із відомою у всій Україні письменницею-львівянкою Дарою Корній (Мирославою Замойською).

Вона завітала до нашого міста у рамках книжкового фестивалю, котрий уже вдруге відбувся в Черкасах, і люб’язно погодилась викроїти годинку зі щільного графіку різноманітних ( і надзвичайно цікавих) подій, що відбувались цими вихідними в Черкаській філармонії. Тож особисто мене ( і думаю, не тільки мене) з’їдав черв’ячок цікавості, що ж це за письменниця із загадково – романтичного міста Львова. Певно, і вона теж має бути такою. І бажана зустріч не підвела моїх очікувань, а навіть перевершила їх.

Дара Корній виявилася щирою усміхненою жінкою, яка абсолютно віддана своєму письменницькому ремеслу і обожнює його. Знаєте, це видно, коли людині подобається те, що вона робить – по блиску в очах, по манері оповіді, по нестримному бажанню захопити цим і слухача. І в письменниці це було. Зустріч була надзвичайно цікавою та пізнавальною. До спілкування з Мирославою Замойською я навіть не уявляла, наскільки багата українська дохристиянська міфологія! ( Її вивчення – одне із захоплень авторки). Ще Дара Корній розповіла, звідки бере сюжети для своїх книг і що її надихає на їх написання, вона з радістю відповіла на поставлені нами запитання. Спілкування з цією сонячною жінкою принесло багато задоволення учням 9-тих класів! Тож щиро дякуємо організатору зустрічі – учителю української мови та літератури Роєнко Оксані Петрівні!

 

Учениця 9-А класу Бойко Олеся.

Переглядів: 364 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar