МЕНЮ
Головна » 2020 » Січень » 8 » З ювілеєм, школо!
5:10:54
З ювілеєм, школо!

Діти, школа, вчителі… Слова усім відомі і знайомі. Але в кожного вони викликають свої спогади, емоції, почуття. Школа… Колись ти бурхливо жив у ній, вчився, ріс і мужнів, а тепер вона живе в тобі тихо і непомітно, але завжди присутня, готова зринути в пам’яті в будь-яку хвилину.

Цього року напередодні Новорічних свят Черкаська спеціалізована школа I-III ступенів №18 імені В’ячеслава Чорновола відзначила свій 60-й день народження. Підготовка до свята почалася заздалегідь. Оригінально учні привітали ювілярку зі святом. Напис «З ювілеєм, моя школо!» виклали з фотографій всіх учнів закладу. Вийшло креативно і цікаво. Школярі 1- 7 класів взяли активну участь у виставці малюнків «Наша школа в майбутньому». Старшокласники разом з класними керівниками провели дослідницько-пошукову роботу та представили фотовиставку «Сторінки історії школи». Серед учнівських колективів 5-11 класів відбувся конкурс відеофільмів «Школа – це дім, у якому ми живемо». Усі роботи були змістовними та цікавими, але, за рішенням журі, переможцями стали фільми 11-А, 6-А, 10-М класів. Порадували учителів та учнів святкові випуски загальношкільних газет «18 паралель» , «Brain», які розповіли багато цікавого про школу, її учнів та учителів.

А 24 грудня відбулося свято для учнів та вчителів закладу. Тематична година спілкування про школу та її історію, нагородження переможців конкурсів, святкова дискотека та загальношкільний флешмоб «Обійми школу» - саме такою була програма заходів. Це було свято, наповнене радістю, теплотою, любов’ю. Малиновий передзвін прожитих років у школі звучав не лише в пам’яті, а і в серці кожного учителя та учня.

Щиро бажаємо всім міцного здоров’я, упевненості в завтрашньому дні, благополуччя, твердої віри в те, що наша школа буде процвітати завжди.

Переглядів: 282 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar