МЕНЮ
Головна » 2020 » Серпень » 21 » З Днем Незалежності України
4:53:25
З Днем Незалежності України

ИллюстрацияДень Незалежності України – важливе свято для кожного українця. У 2020 році наша країна святкує вже 29 річницю своєї незалежності. В цей день прийнято згадувати усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життя заради мирного неба. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу. Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

Святкування Дня Незалежності в Черкасах цього року розпочнеться із 20 серпня.

Програма заходів:

20 серпня о 16.00 у Художньому музеї з відкриття виставки творів черкаських художників "Черкаси. Образ. Україна".

21 серпня о 9.00 на Площі біля ОДА відбудуться урочисті заходи до Дня Державного Прапора України; о 14.00 у Галереї народного мистецтва пройде персональна виставка з живопису "Моя Україна" заслуженого діяча мистецтв України Галини Мороз.

22 серпня о 9.00 у військовій частині «Оршанець» відбудеться складання Військової присяги на вірність Українському народові військовослужбовцями строкової військової служби; о 17.00 у Черкаському міському Палаці молоді відбудеться святкова концертно-розважальна програма "Лине пісня Україною".

23 серпня о 16.00 у парку "Перемога" творчі колективи Міського будинку культури ім.І.Кулика презентують святкову концертну програму "Даруєм свято рідній Україні". 24 серпня о 16.00 у парку "Перемога" відбудеться обласне фольклорне свято «З глибин народних» за участю аматорських художніх колективів міста та області.

24 серпня у Долині троянд розгорнеться святкове дійство: 12.00 до 20.00 - ярмарок майстрів майстрами народного мистецтва; 18.00 - святкова концертна програма від творчих колективів міста, гуртів та сольних виконавців а також вітання зі святом представників релігійних конфесій; з 20.30 - виступ зірок української естради: - Віктор Павлик; - Гурт "Бумбокс". Також 24 серпня на святкування Дня Незалежності в Черкасах запрошує і Черкаський краєзнавчий музей.

Переглядів: 205 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar