МЕНЮ
Головна » 2020 » Квітень » 13 » Всеукраїнська школа онлайн (другий тиждень роботи)
11:20:12
Всеукраїнська школа онлайн (другий тиждень роботи)

Сьогодні розпочинається другий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн.

Для того, щоб ефективно спланувати своє навчання, МОН розповідає про розклад уроків на YouTube-каналі МОН, теми, які висвітлюватимуться цього тижня, а також нагадує про посилання, де завжди можна знайти потрібні уроки.

Однією із новацій цього тижня буде чіткий час виходу кожного уроку на YouTube-каналі МОН: bit.ly/YouTubeMON.

З цього тижня усі уроки розпочинатимуться так:
▪ 1 урок – 10:00
▪ 2 урок – 10:30
▪ 3 урок (руханка) – 11:00
▪ 4 урок – 11:15
▪ 5 урок – 11:45
▪ 6 урок (руханка) – 12:15
▪ 7 урок – 12:30

Усі уроки зберігаються в записі на YouTube-каналі МОН. Крім того, під час трансляції можна почати її переглядати зі зручного  місця.

Докладніше: bit.ly/2V1xTnP

 

Переглядів: 333 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Тонич • 1:11:41, 21 Кві 2020
Школярі Черкащини зможуть безкоштовно користуватися освітньою платформою «МійКлас»На період надзвичайної ситуації в Україні комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» пропонує вчителям та школярам безкоштовно користуватися дистанційною освітньою платформою «МійКлас».
Місяць тому наша країна, як і увесь світ, зіштовхнулася з проблемою навчання під час карантину. Школярі залишилися вдома й освітнім процесом доводиться займатися батькам, а вчителі  дистанційно контролюють цей процес. Актуальними стали освітні платформи, які значно полегшують навчання не тільки школярам, а й вчителям з батьками. Одна з найпопулярніших в країні – «МійКлас» (https://miyklas.com.ua). З початку карантину на освітній платформі зареєструвалося понад 20 тисяч вчителів, а загальна кількість користувачів – понад мільйон. 
«Транслювати уроки на телебаченні – це безконтрольна форма дистанційної освіти, в якій відсутня можливість закріпити пройдений матеріал, оцінити якість освоєння програми. Це може негативно позначитися на підсумках навчального року, в тому числі на результатах ЗНО. У пошуках розв'язання проблеми до нас звертаються цілими регіонами. Черкаська область одна з перших, хто впроваджує наш ресурс централізовано. Наразі ми готуємось запустити регіональну апробацію в інших регіонах», - зазначив засновник освітньої платформи Олександр Єрьомін.
Сайт рекомендує і Міністерство освіти України. Враховуючи критичну ситуацію з освітнім процесом, в Черкаській області доступ та реєстрація користувачів сайту «МійКлас» здійснюється безкоштовно на період карантину.  На сайті є всі необхідні для школярів матеріали: онлайн-база завдань з основних предметів шкільної програми з 1 по 11 клас, можливість зацифрування навчальної програми вчителя для впровадження дистанційного навчання учнів, електронні домашні та контрольні роботи, що можуть бути видані та виконані дистанційно, функції батьківського контролю та інше.
Учні можуть самостійно вивчати предмети та головне – вчитися на власних помилках. Платформа орієнтована в першу чергу на вчителів, вони можуть організовувати освітній процес і наповнювати сайт своїми матеріалами. 
Надалі освітня платформа «МійКлас» готова надати комерційну пропозицію та підключити охочі заклади регіону до сайту.
avatar