МЕНЮ
Головна » 2019 » Листопад » 14 » Всесвітній день Доброти у школі
2:41:15
Всесвітній день Доброти у школі

13 листопада – Всесвітній день Доброти – свято, яке було засноване ще в 1998 році, коли саме цього дня в Токіо відкрилася перша конференція Всесвітнього руху за доброту. Пізніше до руху приєдналося багато країн світу.13 листопада люди в помаранчевому одязі збираються, щоб заявити про свою прихильність щодо створення більш доброго світу.

У цьому році учні нашої школи вперше провели акцію до Всесвітнього дня Доброти. Гаслом дня стали слова: «Перше правило добра – не роби зла!». Школярі підготували цікаві повідомлення про історію свята, живі скульптури «Серце любові і добра», танцювальний флешмоб та, звичайно, побажання один одному гарного настрою й веселого дня.

Хотілося б, щоб у цей день всі ми просто озирнулися навколо себе і усвідомили, що поряд з нами є так багато людей, які чекають нашої посмішки, підтримки та розуміння. Нам варто спробувати виявляти доброту до всіх і повсякчас. Для цього не потрібні спеціальні дати.

У цей день ми закликаємо вас: потрібно намагатися бути добрим до всіх. І не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо. Тож, давайте творити ДОБРО!

 

Переглядів: 388 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar