МЕНЮ
Головна » 2019 » Березень » 20 » У гості до ННІ української філології та соціальних комунікацій ЧНУ ім. Б. Хмельницького
9:23:28
У гості до ННІ української філології та соціальних комунікацій ЧНУ ім. Б. Хмельницького

Учні 10-Л класу Черкаської спеціалізованої школи № 18 ім. В'ячеслава Чорновола ( класний керівник Роєнко О.П.) 14 березня завітали до ННІ української філології та соціальних комунікацій ЧНУ ім. Б. Хмельницького на нестандартну класну годину в рамках місячника естетичного виховання.

Цей захід був насичений цікавими зустрічами, неформальним спілкуванням і залишив яскраві враження, а також надав можливість добре помислити, яку професію обрати й де навчатися після закінчення школи.

У кабінеті шевченкознавства учні поспілкувалися з автором підручників для 8,9, 10 класів з української літератури професором Пахаренком В.І., який звернувся до учнів із побажаннями знати творчість Т.Шевченка, уміти дорожити словом видатного земляка.

Директор ННІ УФСК І. І. Погрібний представив факультет, основні напрямки його діяльності, а також провів пізнавальну екскурсію у світ української вишивки.

Студенти інституту розповіли майбутнім абітурієнтам про спеціальності: «Журналістика», «Філологія» та «Середня освіта». Також учні мали змогу побачити центри й лабораторії інституту: студентське телебачення, радіостудію, Музей українського рушника, медіамайданчик, навчально-виробничу і наукову лабораторію видавничої справи, редагування і теорії інформації тощо. Майбутні студенти переглянули книжкові, відео- та фотопродукти, що створені студентами ННІ УФСК.

Переглядів: 326 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar