МЕНЮ
Головна » 2019 » Березень » 11 » Тиждень української мови та літератури у школі
9:56:30
Тиждень української мови та літератури у школі

У рамках тижня української мови та літератури , який проходив з 4 по 11 березня , у школі вчителі-філологи провели низку цікавих заходів. Учні та вчителі змогли торкнутися поетичної безмежності та витонченості пророчого Шевченкового слова. А ще змогли осягнути постать не тільки поетичну, а й Шевченка – талановитого художника. Усе почуте й побачене вже вкотре підкреслює історію величної постаті світової культури та великого українця.

Заходи, які були заплановані,перетворили дні шкільного життя на свято українського слова, яке з гордістю , любов’ю линуло з уст учнівської молоді Особливий інтерес в учнів та вчителів викликав захід, проведений вчителем української мови та літератури Роєнко О. П. під назвою «Хай святиться думка твоя, Кобзарю!».

11 березня у школі проходив ШЕ – челендж. Усі бажаючі мали змогу розказати напам’ять вірші великого поета та довести, що у серці кожного українця завжди палає вогонь слова Кобзаря. (Відповідальна – вчитель української мови та літератури Литвиненко Л. М.).

Для учнів 5-их класів було проведено міні-екскурсію до кабінету-музею «Шевченкова світлиця». Діти «перегорнули» сторінки життя Тараса Шевченка, ознайомили слухачів із його творчістю та презентували виставку «Кобзарів».

Учителі кафедри показали нові педагогічні технології, продемонструвати найрізноманітніші форми роботи, які вони використовують у своїй педагогічній праці з метою розвитку креативності учнів.  Слід відзначити творчу роботу вчителів української мови та літератури , які доклали багато зусиль, щоб заходи пройшли на належному рівні. Завдання, поставлені вчителями, були виконані.

Переглядів: 372 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar