МЕНЮ
Головна » 2023 » Квітень » 25 » Тиждень охорони праці і безпеки життєдіяльності
11:55:11
Тиждень охорони праці і безпеки життєдіяльності

З метою усунення або зменшення ризиків для життя та здоров’я, усвідомлення необхідності  вироблення  навичок  з  дотримання  правил  поведінки  у надзвичайних ситуаціях з 17.04.     по 21.04. 2023  року в школі проходив Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Під час проведення комплексних заходів особлива увага приділялась створенню здорових та безпечних умов праці на кожному робочому і навчальному місці. Старшокласники взяли участь у онлайн заняттях: «Безпека життєдіяльності людини» (уч.Олійник І.В.), «Проживання у промисловій зоні. Дії школяра під час аварії на підприємстві. Підручні засоби захисту» (уч.Дроботова В.Л.). Серед 5-х класів було проведено вікторину «Юні знавці пожежної безпеки» (уч. Епова Л.Є.), для учнів 10-х класів - пізнавальний практичний турнір «Багато знати – вміло діяти» (уч.Олійник І.В.). Для учнів середньої ланки медсестра Ткаченко Т.С., учителі основ здоров’я та біології провели  пізнавальні бесіди щодо запобігання всіляким хворобам, продемонстрували відеоролик «Як діяти в разі терористичної загрози». Класні керівники, враховуючи вікові особливості школярів, провели тематичні години, а з батьками -  лекторій «Безпеки необхідно вчити з дитинства».

З вихованцями початкової  школи класні керівники провели тренінг з елементами гри «Народні традиції здорового способу життя», гру- застереження «Сам удома: безпечні ігри», дидактична гру «Правила безпеки вивчаємо – про своє здоров’я дбаємо», ситуаційно-рольова гру та конкурс малюнків «Ми пішоходи», бесіду-застереження «Коробка сірників мала та наробити може зла». Пригадали правила безпечної поведінки в небезпечних ситуаціях «Хто здоровим хоче бути, той про себе вміє дбати», моделювали різні небезпечні ситуації з метою збереження життя та здоров'я.

Завдання були цікавими та повчальними для дітей, тому заходи  вийшли позитивними і навіть веселими, незважаючи на всю серйозність тем.

 

Переглядів: 85 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar