МЕНЮ
Головна » 2019 » Жовтень » 9 » Тиждень іноземних мов у школі
10:54:40
Тиждень іноземних мов у школі

З 30 вересня по 04 жовтня в нашій школі пройшов тиждень іноземних мов. Заходи, які розпочали тиждень, - це інформаційний дайджест « Мови, якими ми розмовляємо» та квест «Чи добре знаєш ти англійську?» між командами учнів 5-А класу. Школярі розв’язали кросворд, виконали граматичні вправи, знайшли підказки, складаючи геометричні фігури. У змаганні перемогла дружба.

Учні 6-8 класів випустили яскраві та змістовні стіннівки англійською, німецькою та французькою мовами. Серед представлених робіт вагоме місця зайняли кросворди. Юні знавці змагалися, демонструючи знання спорту, тваринного світу, кольорів та граматичних явищ.

У середу, 02 жовтня, пройшов конкурс «Юний лінгвіст» на кращий переклад вірша з англійської мови на українську. Переможцями серед учнів 9-11 класів стали Левченко Валерія (10-А кл.), Гиря Валерія (10-А кл.), Шадріна Маргарита (10-А кл.), серед учнів 7-8 класів – Татарінова Поліна (8-Л кл.), Левченко Аліна (8-А кл.), Мисейко Анна (7-А кл.).

Новинкою цього тижня стали музичні перерви. Учні 8-А та 8-М класів провели для молодших школярів англомовні рухавки. Під час танцю діти веселились, жваво рухались та закріплювали слова сучасних пісень.

03 жовтня, в день німецької мови в школі, відбулася інсценізація казки «Попелюшка» на новий лад. Акторські здібності, таланти та кмітливість не залишили жодного глядача байдужим!

У п’ятницю, напередодні Дня учителя, школярі підготували вітання педагогів іноземними мовами. Учні 9-А класу переглянули серію короткометражних роликів про цікаві аспекти життя французів «Один день – одне запитання».

Отже, за результатами проведених заходів можна зробити висновок, що у наш час з'являється все більше і більше охочих знати іноземні мови. Школярі розуміють важливість їх вивчення. Учні не вважають це прагнення лише даниною моді, а замислюються про ті переваги, які дає знання іноземних мов культурній людині.

Висловлюємо вдячність усім учителям іноземних мов у школі, які відповідально поставилися до підготовки й проведення тижня іноземних мов.

Переглядів: 280 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar