МЕНЮ
Головна » 2017 » Квітень » 18 » тиждень ЕФІМІА-2017
4:17:23
тиждень ЕФІМІА-2017

Ось і закінчився предметний тиждень ЕФІМІА-2017, який панував у школі з 10 по 14 квітня.

Чому ЕФІМІА?

Економіки

Фізики

Інформатики

Математики

Інформаційних технологій

Астрономії

 

Під час цього періоду відбулися такі цікаві події:

Гра «Розумник» Бартошик Т.Р.

Проекти «Відомі математики» Коновалова С.І.

Конкурс серед 5-8 класів  квест «Інфобайтик» Семчак В.В. Гармаш Н. Ю.

Гра «Найрозумніший» Бариш І.П.

Дружню роботу показав на заході 6-М клас. Клас був поділений на 4 команди. Гра проводилася  в 4 основних етапи та 2 проміжних. Але перемогла  команда капітана Новіцького Владислава в кількості 8 осіб.

 

Екскурсія «До дня космонавтики» Мартиненко А.П.

Учні 11-А класу та Тесля Роман, учень 10-М класу, дізналися, що 12 квітня в Україні відзначають День працівників ракетно-космічної галузі України і Міжнародний день авіації та космонавтики. Свято присвячене першому польоту людини в космос. 12 квітня 1961 року Юрій Гагарін здійснив перший орбітальний обліт планети Земля. Він стартував з космодрому "Байконур" на кораблі "Восток-1" і пробув у космосі 108 хвилин. 12 квітня 1981 стартував перший пілотований політ за американською програмою "Шаттл". Після проголошення неза­лежності Україна бере активну участь у дослідженні та використанні космічного простору і реалізує загальнодержавну космічну програму. Діяльність у космічній галузі сприяє соціаль­но-економічному та науковому прогресу держави, зростанню добробуту громадян, створенню та підтримці сучасного інформа­ційного простору України. У лютому 1992 р., для реалізації державної політики в космічній галузі було створено Національне космічне агентство України (НКАУ). Основними напрямками його діяль­ності є розробка концептуальних основ державної політики в галузі дослідження й використання космічного простору в мирних цілях та інтересах безпеки держави, забезпечення організації космічної діяльності в Україні та під юрисдикцією України поза її межами, розвиток міжнародного співробітництва в космічній галузі.

Гра «Економічна розминка» Дідіченко Н.А.

Сучасна економіка теж приваблює учнів своїми поняттями. Тараненко Юлія та Романюк Євгенія, учениці 10-М класу відзначилися в економічній розминці.

Фестиваль «Цікава математика» Макаренко В.В. Палій І.О.

Підсумком тижня ЕФІМІА став фестиваль «Цікава математика», у якому були заслухані проекти:

5Е класу проект «Чудові числа : 3, 7, 12, 13»

7А класу проект «Математика та музика»

7А класу проект «Орнаменти з многокутників»

під час якого учні разом зі своїми учителями представили цікаві математичні дослідження та їх практичне застосування. По закінченню заходу дипломами і сертифікатами були нагороджені найактивніші учасники фестивалю:

5-Е класу:Дровольська Катерина, Лінніченко Іван, Чернишова Інна, Неліпа Анастасія, Залозна Єлизавета, Лямзіна Дар’ я

7-А класу: Бойко Маргарита, Гиря Валерія, Левченко Валерія.

28 березня на канікулах команди 5Е та 7А класів взяли участь у конкурсі проектів «Цікава математика» на кафедрі математики і  методики навчання математики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького зі своїми проектами:

5Е клас проект «Чудові числа : 3, 7, 12, 13»

7А клас проект «Математика та музика»

7А клас проект «Орнаменти з многокутників»

  

Переглядів: 628 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar