МЕНЮ
Головна » 2018 » Квітень » 5 » Тиждень дитячої та юнацької книги
7:36:51
Тиждень дитячої та юнацької книги

З 19 по 23  березня у школі проходив Тиждень дитячої та юнацької книги. Цей  традиційний захід уже вкотре  доводить, що  шкільна бібліотека є важливою, невід’ємною ланкою  навчально –  виховного процесу. Тож метою тижня стали популяризація книги, культури читання учнів, бібліотечні знання школярів.

У шкільній бібліотеці щоденно демонструвались нові виставки  книжок, розраховані на різні вікові категорії учнів.

Змінна виставка  «Нові надходження » познайомила  школярів з книгами ,які були подаровані черкаськими поетами та учнями,завдяки акції «Подаруй бібліотеці книгу».

З метою виховання шанобливого ставлення до книги та шкільного підручника в шкільній бібліотеці були організовані книжкові виставки: «Подорож у Читай-місто», «Нові надходження  шкільної бібліотеки» та інші.

В шкільній бібліотеці були оформлені книжкові виставки: «Таємниці,які зберігають енциклопедії»та «Спочатку було СЛОВО…»

Бібліотекарями закладу була проведена презентація книжкової виставки «Черкаси вражають», яка була спрямована на презентацію однойменної  книги та виховання любові до рідного міста, розвиток пізнавальних інтересів дітей.

Книга «Черкаси вражають»допоможе нам поглянути по-новому на рідне місто,а гостям –поринути в захопливу історію вулиць і будинків нашого міста.

Це була цікава подорож,яка дала можливість зробити учням багато відкриттів.

Переглядів: 474 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar