МЕНЮ
Головна » 2020 » Листопад » 16 » Тиждень безпеки дорожнього руху
6:12:32
Тиждень безпеки дорожнього руху

З 09 по 15 листопада 2020 року в школі проходив «Тиждень безпеки дорожнього руху».

У початковій школі було проведено тематичні дні. У День Правил дорожнього руху школярів було залучено до перегляду мультфільмів «Уроки тітоньки сови. Школа вуличних наук», проведено інтегроване заняття «Правила дорожнього руху», прочитано твори Н. Кончаловської «Перехід»і «Самокат». У День дорожніх знаків проведено цільову прогулянку «Ось він пішохідний- перехід» та дидактичну гру «Знайди потрібний знак». У День світлофора класні керівники з учнями моделювали проблемні ситуації «Переходимо вулицю» та провели рухливу гру «СТІЙ! УАГА! ЙДИ!». У День проїжджої частини - інтегроване заняття «Правила дороги знаємо, їх дотримуємось та іншим допомагаємо» та портивну розвагу «Знаки дітей застерігають - біді запобігають».

У старшій школі з урахуванням вікових особливостей та запитів учнів у класах переглянуто відеосюжети, проведено вікторини, практичні заняття та бесіди з правил поведінки дітей під час дорожнього руху. 13.11.2020 школярі долучилися до Єдиного національного уроку в рамках національного проекту «Безпечна країна». Учителі Захисту України провели заняття «Перша допомога при травмах та нещасних випадках», «Цифри та факти. Безпека на дорогах». Долучилася до заходів і медична сестра закладу, яка для
одинадцятикласників провела практичне навчання з домедичної допомоги постраждалим у наслідок дорожньо-транспортної пригоди під гаслом «Знаю, вмію, врятую».

У рамках Тижня побували в школі начальник відділу зв’язків з громадськістю УПП м. Черкаси Сліпченко Ю.А., старший інспектор з особливих доручень Семенюк В.В., старший інспектор патрульної поліції Колісник А.І., які розповіли про кількість зареєстрованих ДТП за участю дітей , основні причини травмування неповнолітніх. Разом із спеціалістами школярі пригадали правила пішоходів.

Усі заходи було проведено з урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Заходи, які проводилися під час Тижня безпеки дорожнього руху, сприяли формуванню у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації правил дорожнього руху серед вихованців школи.

Учні показали достатній рівень знань з правил дорожнього руху. Усі заплановані заходи проведено вчасно і організовано.

Переглядів: 346 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar