МЕНЮ
Головна » 2019 » Травень » 11 » Тиждень безпеки дорожнього руху
8:51:09
Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою профілактики дитячого травматизму, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки з 06 по 12 травня 2019 року в школі було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Відповідно до плану Тижня з урахуванням вікових особливостей та запитів школярів у класах переглянуто відеосюжети, проведено вікторини, конкурси, практичні заняття, бесіди з правил поведінки дітей під час дорожнього руху; з молодшими школярами організовано ігри "Дозволено-заборонено", "Добре  - погано",  "Автомультик",  виставку малюнків "Дорожні знаки на наших вулицях очима дітей"; відгадано загадки,  кросворди, складено тематичне лото.

Долучилися до проведення заходів із старшокласниками учителі основ здоров’я, які провели практичні заняття "Надання першої допомоги при ДТП".

Заходи, що проводилися під час Тижня безпеки дорожнього руху, сприяли формуванню у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації правил дорожнього руху, формуванню адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя.

Учні показали достатній рівень знань з правил дорожнього руху.

 

Переглядів: 369 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar