МЕНЮ
Головна » 2016 » Вересень » 1 » Свято Першого дзвоника
12:02:04
Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника знову скликало учнів, батьків та учителів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18 на шкільне подвір'я. День знань - всенародне, сповнене мудрості, доброти і людяності свято. Цього року шкільна родина прийняла у свої обійми 110 першокласників. Разом зі своїми першими учителями Гаврилко Л.А., Степенко Р.М., Тараненко І.П., Краснюк С.О. вони розпочнуть подорож до країни Знань.

З привітальним словом до учнів, батьків, учителів звернувся директор школи Грищенко В.В. та гість свята - секретар Черкаської міської ради Радуцький О.Р. Учнівський, батьківський та учительський колектив школи прийняли рішення 1 вересня 2016 року відмовитися від квіткових подарунків та приєднатися до всеукраїнської благодійної акції "Благодійність замість квітів". Зібрані кошти, в сумі 9 тис. 863 грн, будуть передані онкохворим дітям Черкаського онкологічного диспансеру.

Святковий настрій, лагідні посмішки подарував присутнім виступ першокласників, які запевнили, що будуть гідною зміною майбутнім випускникам. Пісні, хореографічна композиція "Україна - вишиванка", гімнастичний номер "Україночка" у виконанні Шмигальової А, учениці 10-А кл., стали окрасою Дня знань.

Свято продовжилось у відремонтованих світлих і сонячних кабінетах. Перший урок, присвячений 25-річчю незалежності України, був переповнений емоціями. Це і гордість, що ми українці, і радість, що ми незалежна європейська держава, і сльози переконання, що мужні воїни свободу держави відстоять.

Змістовні презентації, авторське виконання патріотичних пісень, мудрі настанови вчителя наповнили школу в новому 2016-2017 навчальному році.

Вітаємо всіх з Днем знань. Бажаємо успіхів у навчанні, завжди бути здоровими й життєрадісними.

А ось так пройшов перший урок в новому навчальному році в молодшій школі.

Переглядів: 796 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar