МЕНЮ
Головна » 2016 » Травень » 27 » Свято Останнього дзвоника
10:32:20
Свято Останнього дзвоника

27.05.2016 у ЧСПШ І-ІІІ ст.№18  відбулося водночас радісне і сумне свято  Останнього дзвоника. Покидаючи стіни рідної школи, юнаки та дівчата вступають у своє життєве літо,  сповнене тривог, надій та сподівань. Позаду залишились тисячі уроків, позаду дитинство. І яким би не стало самостійне життя колишніх школярів, скільки б задоволення, радості і щастя не принесло б, як далеко і в які краї не закинуло б, кожен обов’язково згадує шкільні роки, своїх друзів і тих, хто, не шкодуючи себе, віддавав  знання  і душу – вчителів. Всі учні школи в доброму настрої та святкову вбранні зібралися на святкову лінійку. Особливі хвилювання були у випускників 9-х та 11-х класів. Оплесками  зустрічали всі присутні випускників та класних керівників 11-х класів  Лозову Ірину Василівну та Дроботову Валентину Леонідівну.

 

Директор школи  Грищенко Василь Володимирович підвів підсумки 2015-2016 навчального року, нагородив Похвальним листом відмінників навчання та  побажав випускникам: “Нехай щастить вам на вашому життєвому шляху!”

На святі були присутні почесні гості.

Учні 7-х класів привітали випускників веселими віршами. Чудовими музичними подарунками для всіх присутніх стали танок вальсу та пісні, виконані учнями 11-х класів.

 Випусники висловили подяку вчителям і батькам  за натхненну працю, за терпіння.

Свято пройшло у теплій, сімейній атмосфері та запам’ятається на все життя цьогорічним випускникам.

На завершення  в небо запустили повітряні кульки, які символізують мрії випускників, що обов’язково збудуться!

В добру путь, дорогі діти. Хай вам щастить!

 

Переглядів: 817 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar