МЕНЮ
Головна » 2018 » Жовтень » 18 » Стартував ІХ Міжнародний мовно – літературний конкурсучнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
9:18:01
Стартував ІХ Міжнародний мовно – літературний конкурсучнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

18 жовтня 2018 року святкове відкриття конкурсу під назвою «Зі словом Кобзаря у серці» пройшло і в наній школі. На урочистій лінійці лунало поетичне слово духовного батька, творця і натхненника української нації - Великого Кобзаря. Учні наголосили, що всі ми повинні дорожити Шевченком, любити Україну, як любив її поет, який силою свого слова відродив прадавнє ім’я рідної землі, повернув батьківщині законне ім’я.

Учасників конкурсу привітав директор школи Грищенко В.В., а учнівська громада побажала конкурсантам натхнення, творчої наснаги, перемог.

Для учнів 5-их класів було проведено міні-екскурсію в кабінеті – музеї «Шевченкова світлиця». Школярам було запропоновано знайомство з різнобарв’ям книг славного сина українського народу Тараса Шевченка.Минуло більше 200 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, але й сьогодні його слово живе між нами.

   

Переглядів: 472 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar