МЕНЮ
Головна » 2017 » Квітень » 25 » Соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!»
1:46:47
Соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!»

У квітні 2017 року відбудеться щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!», мета якої участь дітей та учнівської молоді у реалізації екологічних проектів на рівні громади, залучення органів учнівського самоврядування всіх рівнів до екологічних акцій, підтримка всеукраїнського волонтерського руху. Всеукраїнська акція проводиться за ініціативи громадської організації «Let’s Do it, Ukraine» під патронатом дружини Президента України Марини Порошенко у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством молоді та спорту. Міністерством екології та природних ресурсів, Міністерством освіти і науки.

29 квітня о 10:00 по всій території України відбудеться наймасштабніша соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine!. На прибирання українці вийдуть зі своїми рукавицями та інвентарем. Все заради того, щоб зробити нашу країну чистою та сформувати національну культуру чистоти!

Як стати учасниками наймасштабнішого прибирання ?

Зареєструйте локацію прибирання навчального закладу через мобільний додаток «Lets do it Ukraine»: 1) Завантажити з сайту LDU.COM.UA та встановити на свій гаджет вже з 7 квітня 2017 року, за потреби користуватись протягом року. 2) Зареєструвати локацію прибирання вашого навчального закладу, викласти фото до та після прибирання 3) Всі учні які планують взяти участь можуть приєднатись до локації через мобільний додаток та поширити інформацію в соціальних мережах.

Переглядів: 488 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar