МЕНЮ
Головна » 2020 » Листопад » 6 » Смаки різні, а мета одна. Четвер Веселкового тижня у школі
1:43:17
Смаки різні, а мета одна. Четвер Веселкового тижня у школі

Сьогодні був день найзагадковішого та найпотаємнішого кольору: ми обираємо його в дні урочистих подій і дні скорботи, його полюбляють казкові чаклуни й маги, поєднання його з білим - гарантія бездоганного стилю «Black and White». Як китайська філософія «Інь – Янь» - абсолютна гармонія світу. Ви – здогадалися? Це чорний колір, якому віддали перевагу учні середніх і старших класів школи. Фотозона , створена дев’ятикласниками, усіх зацікавила своїми атрибутами, які насторожували й манили водночас.

А школярі початкової школи розкривали в четвер таємниці зеленого кольору. Він є символом пробудження природи, вічної молодості, несе в собі задоволення та спокій. Зелена гама завжди дарує невичерпні надії на злагоду, мир і спокій. Учні 4-А класу довели, що цей колір ще й дарує нестримну творчу енергію, тягу до знань та позитив. «Зелена бібліотека», турботливо зібрана дітьми, і виставка зелених цікавинок цьому лише сприяли.

4-Е клас в цей день створив яскраво-зелену, веселу, по-дитячому щасливу фотозону. Книги і кульки, іграшки і фрукти, яскраві малюнки і дитячі поробки – все те, що нас оточує , і робить нас щасливими. Обґрунтовано підтвердили учні.

Творчо в четвер працювали і учні 4-М класу. Вони створили панно, в якому зелений колір асоціюється з пробудженням життя, гармонією, процвітанням, розвитком, надією. На уроці української мови школярі згадали слова М.Рильського: «За цвіт, за плід, за все зелене тобі спасибі, мати мила». Четвертокласники творчо попрацювали над сенканом, есе про зелений колір. Лепбуки, осінні листочки, загадки, вірші, малюнки завітали до нас з цим днем. Якими б не були кольорові смаки наші учні, мета - одна, щоб цей день для всіх пройшов радісно, емоційно, змістовно. Так і сталося.

Переглядів: 217 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar