МЕНЮ
Головна » 2017 » Березень » 24 » Шоу «Хто кого?», або Дуель між розумними хлопцями та мудрими дівчатами…
2:13:21
Шоу «Хто кого?», або Дуель між розумними хлопцями та мудрими дівчатами…

23 березня дев'ятикласники взяли участь у шоу «Хто кого?». Дві команди - команда хлопців та команда дівчат змагалися між собою, виборюючи право бути дотепнішими та кмітливішими.

Щоб перемогти, дівчатам довелося запитати себе,  що вони знають про світ хлопців і як вони до цього ставляться? Хлопці ж, звичайно, повинні були зробити те ж саме щодо дівчат.

Дуель чоловічого і жіночого світів ділилася на раунди, що складалися з бліц-опитувань та  конкурсів «Збери літери», «Показуха» «Хто я?», «Обмін ролями», «Напиши героя». Команду дівчат представляли дев'ятикласниці: Білецька Вікторія, Гращенкова Єкатерина, Хіменко Даря, Журавель Марія, Сидоренко Богдана, Гриценко Віра.

У команді хлопців були достойні суперники:  Баронецький Всеволод, Вінніченко Євген, Дяченко Максим, Лакутін Дімітрій, Михайліченко Всеволод, Ведерніков Владислав

Перемогли хлопці! Вітаємо!

Щоб підтримати дівчат, хлопці зізнались: «Милі дівчата,  гра - грою, а ми вас поважаємо та цінуємо з усіма вашими «проблемками, та капризульками»,  і знайте, що за нами ви будете як за надійною стіною!

А втішені дівчата, посміхнувшись,  відповіли: «Як добре, що ви сильні! Тому ми й почуваємося впевнено та натхненно в компанії найкращих, найрозумніших, найгалатніших хлопців Черкаської спеціалізованої  школи №18!»

Ось так і зустрілися чоловічий розум та жіноча мудрість…

Переглядів: 500 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar