МЕНЮ
Головна » 2023 » Квітень » 17 » Школярі привітали воїнів з Великоднем
5:36:11
Школярі привітали воїнів з Великоднем

До українських захисників, які перебувають на лікуванні у травматологічному відділення однієї з лікарень міста, завітали учні Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18 ім.В.Чорновола, щоб привітати з прийдешнім Великоднем! Школярі передали військовим обереги ручної роботи, малюнки, листи підтримки.

Дякуємо всім учням, батькам, педагогам школи, які долучились до благодійної акції «З Великоднем, воїне, солдате…». Зібрано 72570 грн. Рішенням зібрання учасників освітнього процесу надана матеріальна допомога важко пораненим: Малинці Сергію Сергійовичу, Мойсюку Дмитру Дмитровичу, Кербуту Дмитру Олександровичу. Для воїнів, які на лікуванні у травматологічному відділенні, передано 4 електрочайники, гігієнічні засоби ( пелюшки, серветки), кава, солодощі, мінеральна вода.

Спасибі усім школярам за чудові малюнки, листи, сплетені браслетики-обереги. «Це подяка тим, хто захищає нас. Ми хочемо, щоб у ці дні у наших оборонців був святковий настрій, домашній затишок. Бажаємо їм швидшого одужання та скорішого повернення до рідних і близьких!» — написали діти в одній з вітальних листівок.

Разом – ми сила!

 

Переглядів: 81 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar