МЕНЮ
Головна » 2019 » Січень » 31 » Предметний тиждень математики, фізики та інформатики
9:19:12
Предметний тиждень математики, фізики та інформатики

З 21.01.2019  по 28.01.2019 у школі проходив тиждень математичних наук.

Стартував тиждень проектами: "Математика навколо нас", "Математичні цікавинки", "Жінки -математики". Цікавими і змістовними були розповіді вихованців учителів Бартошик Т.Р., Бариш І.П. та Макаренко В.В.

Справжнім святом для учнів 5-х класів став "Математичний марафон", який підготували та провели Бартошик Т.Р. та Коновалова С.І. П’ятикласники із
задоволенням виконували запропоновані завдання, які були спрямовані на розвиток пізнавальної активності, творчих здібностей, кмітливості учнів, вміння працювати в команді.

Учні 7-11 класів на математичній конференції презентували результати своїх дослідницьких робіт 2018року. Свої напрацювання представили:

Островська Тетяна, 10-Л клас. Тема. Геометрія навколишнього світу. Учитель Бартошик Т.Р.
Цюрмаста Єлізавета, 10-А клас. Тема. Геометрія навколишнього світу. Учитель Бартошик Т.Р.
Хоменко Олександра , 11-І клас. Тема. Геометрія в архітектурі. Учитель Дідіченко Н.А.
Клочко Єлізавета , 8-М клас. Тема. Геометрія навколо нас. Учитель Бариш І.П.
Гиря Валерія, 9-А клас. Тема .Пряма Симсона,(учитель Макаренко В.В.)

Також запам’ятаються учням 5,6,7, 8 класів квести "Розумники", проведені в середу та четвер, де діти продемонстрували не тільки свої знання, а й
кмітливість, логічне мислення та швидкість реакції.

У заході були задіяні учні чотирьох паралелей, представники14 класів виборювали перемогу! Діти були в захваті, про що свідчать усміхнені обличчя на фотографіях! Переможцям було вручено грамоти! Квест підготували, організували та провели всі вчителі кафедри.

У четвер разом зі своїм викладачем Бартошик Т.Р. учні 7 – М класу виборювали звання "найрозумнішого" в класному математичному конкурсі.

Закінчився предметний тиждень екскурсією до ЧНУ імені Б.Хмельницького на кафедру фізики. Завідуючий кафедрою, доцент Пасічний Микола  Олександрович прочитав цікаву лекцію, продемонстрував яскраві та пізнавальні досліди, провів екскурсії до лабораторій, де учні мали змогу побачити
збільшення зображень предметів у 500-1000 разів, ознайомитися з таким явищем як радіація, її впливом на людину. Учні 9-11 класів, які були на екскурсії, отримали масу позитиву та залишились задоволені знайомством з університетом.

Ми сподіваємось, що предметний тиждень запам’ятається учням школи надовго! І все це завдяки злагодженій роботі всіх членів кафедри, а також підтримці наших вихованців!

Переглядів: 403 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar