МЕНЮ
Головна » 2017 » Квітень » 2 » Подорож до Києва
8:35:30
Подорож до Києва

Весняні канікули для учнів 7-А і 7-Б класів розпочалися із цікавої екскурсійної подорожі до Києва. Семикласники відвідали музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» – науково-розважальний центр, у якому демонструються закони науки та явища навколишнього світу.

Завдяки інтерактивним експонатам музею відвідувачі змогли відчути себе справжніми дослідниками, «доторкнутися» до науки. Екскурсанти власноруч будували мости без жодного цвяха, спостерігали зародження торнадо, зазирнули у нескінченність, створювали блискавку, змушували літати магніт. Словом, здійснили чимало нових відкриттів. Усі експонати можна було ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути і на власні очі побачити, як працює той чи інший закон, про який ішлося на шкільних уроках!

Чимало нового дізналися учні й у Музеї гетьманства, ознайомилися з історією та традиціями козацько-гетьманської доби. Цікавими для всіх були наукові виставки "Гетьман Іван Мазепа", "Пилип Орлик – Гетьман, автор першої демократичної конституції України", "Павло Скоропадський та Українська держава 1918 року". Семикласники після прослуханої лекції осмислили проблеми державотворення в Україні.

Переглядів: 539 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar