МЕНЮ
Головна » 2017 » Січень » 10 » Педагоги навчаються
10:39:50
Педагоги навчаються

У рамках тренінгу «Повага дією» 26 класних керівників та класоводів, соціальний педагог та психолог, педагог - організатор  Черкаської спеціалізованої  школи І - ІІІ ступенів №18 10 січня 2017 року ознайомились з новими методами роботи з учнівською молоддю, отримали знання та навички щодо створення позитивної атмосфери в класі. Вони мали змогу випробувати на собі різноманітні вправи, які дуже легко використовувати для шкільної молоді.          

Метою проекту «Повага дією» є створення атмосфери  уваги, співчуття і співпраці в учнівському середовищі; забезпечити вчителів інструментом, який вони найкращим чином зможуть використовувати у своїй школі. Кожний вчитель використовуватиме матеріали по-різному, і це добре. Дається «найкращий план-сценарій», а педагоги самі створюють свої власні.

Тренінг проходив в інтерактивній формі, за активної участі усіх присутніх. Під час знайомства учасники поділились своїми мріями та захопленнями. Особливий інтерес викликали такі вправи, як : «Надірване серце», «Небайдуже ставлення», «Сильний трюк».

Войцях Тетяна  презентувала посібник «Не  смійся з мене» з інтерактивними заняттями. Вправи, запропоновані у навчально-методичному посібнику, мають на меті підвищити рівень самосвідомості дітей, навчити їх вільно виражати почуття, встановлювати зв’язок із власним внутрішнім «я» та одне з одним, надати педагогу важливі знаряддя для формування необхідних навичок.

Учасники тренінгу відчули на собі болючість даної проблеми, поділились своїми враженнями, емоціями.

Переглядів: 482 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar