МЕНЮ
Головна » 2020 » Вересень » 21 » Олімпійський тиждень у школі
7:15:19
Олімпійський тиждень у школі

Традиційно на початку нового навчального року у школі було проведено Олімпійський тиждень, у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні години спілкування, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, виставка газет, малюнків, флешмоб, спортивне свято. Все це покликано вчити цінувати власне здоров’я, виховувати потребу в руховій активності, зміцненні здоров’я, залучає  до активних занять спортом.

Здобувачі освіти початкових класів позмагалися у знаннях прислів’їв, загадок про здоровий спосіб життя, взяли активну участь у брейн-ринзі «Азбука здоров’я», організували тематичні виставки. У 5-11 класах проведено Олімпійські уроки, на яких учні мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України.

Школярі 5-7 класів взяли участь у Всеукраїнському челенджі «Здорова нація – сильна країна». 25 стрибків через скакалку на підтримку воїнів, які захищають суверенітет нашої держави на Сході України.

«Родзинкою» Олімпійського тижня стало проведення спортивного свята «Тато, мама і я – спортивна сім`я».    Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань. Ми ще раз переконались, що в нашій школі працюють і вчаться сильні, активні й відповідальні люди.

Тож бажаємо всім міцного здоров’я і перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Переглядів: 558 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar