МЕНЮ
Головна » 2019 » Червень » 5 » Мовний табір «Linguist» розпочав свою роботу
9:51:27
Мовний табір «Linguist» розпочав свою роботу

У понеділок, 03 червня 2019 року, в Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №18 імені В’ячеслава Чорновола  відбулося урочисте відкриття літнього мовного табору «Linguist». Цьогоріч з нашими учнями працює волонтер з Бельгії Hubert Droulez.

На подвір’ї школи зібрались школярі 5-8 класів та вчителі. Вони об’єдналися в групи та представили свою назву, девіз та малюнок, що став емблемою  кожної команди. Мета цього заходу - дати гарний старт літнім канікулам та створити мотивацію для подальшого удосконалення навичок володіння англійською, німецькою та французькою мовами. Разом з волонтером школярі взяли участь у флешмобі «Привіт, табір». Приємною несподіванкою для всіх став солодкий сюрприз від гостя. На святі відкриття учні показали свою винахідливість, креативність, згуртованість. А спілкування з волонтером французькою та англійською мовами сприяло заохоченню учнів до вивчення іноземних мов, так як Україна зробила свій європейський вибір, а знання мов набуває сьогодні пріоритетного значення в нашій країні.

Перший день мовного табору «Linguist» пройшов на одному подиху, став гарним стартом довгоочікуваних канікул. Табір працюватиме 2 тижні, після чого учням буде вручено сертифікати.

Переглядів: 364 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar