МЕНЮ
Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Козацькому роду нема переводу
3:32:36
Козацькому роду нема переводу

14 жовтня є особливим днем для українців, адже в цей день ми святкуємо триєдине свято: День захисника України; величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці та день створення Української повстанської армії – військово-політичної формації українського визвольного руху.

В переддень свята досить насиченим, цікавим та різноманітним на заходи був для учнів весь тиждень.

Усі учні школи взяли активну участь в акції «Напиши листа захиснику Вітчизни». Сотні листів, оберегів відправили на фронт бійцям АТО з найсокровеннішим бажанням: «Повертайтеся живими».

Впродовж тижня діяла фотовиставка «Сучасні борці за суверенітет та незалежність України», адже в ці осінні дні ми знову і знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого і вшановуємо мужність та героїзм захисників незалежності України.

Класні керівники провели єдину виховну годину «Незалежність назавжди». Учні згадували славетні сторінки боротьби за свободу українського народу,  учасників національно-визвольних рухів XX століття, учасників Революції гідності, добровольців і волонтерів - всіх, хто наближав та донині виборює перемогу та незалежність України.

Старшокласники взяли участь у конференції «Вклад гетьманів України в сьогодення» ( учитель Громова Г.В.), цікаві розповіді, змістовні презентації розкрили внесок Б.Вишневецького, П. Сагайдачного, Б.Хмельницького, І.Мазепи у розбудову незалежності України, її розвиток.

В рамках запланованих заходів учні 9-І класу ( класний керівник Туренко В.В.), 9-Л класу ( класний керівник Канівець О.В.) підготували яскраве колективне творче свято «Тої слави козацької повік не забудемо» .Учні познайомили присутніх з особливістю свята Покрови Пресвятої Богородиці, розповіли про  традиції  українського козацтва. Дотепні жарти, танці, український гопак не залишив байдужим жодного учня. А танець «Український рушник» об єднав всю Україну та вкотре нагадав, що УКРАЇНА - ЄДИНА!

Свою спортивну виправку та силу продемонстрували майбутні захисники на козацькому святі «Старшинські ігри».

І глядачам, і учасникам сподобалися цікаві конкурси та розваги. А найвправнішими виявилися хлопці з 11-Л класу. Вітаємо з перемогою та бажаємо нових досягнень та звершень!

На святі був присутнім  учасник АТО, боєць 51-ої бригади  Горбик Ярослав, який пройшов Дебальцево та Ілловайськ і залишився живим…

У вітальному слові з нагоди свята до учнів та колективу директор школи Грищенко В.В. наголосив: «Сьогодні ми маємо можливість відзначати це свято під мирним небом завдяки мужності та героїзму славного воїна Горбика Ярослава . Доземний уклін Вам та тисячам українських воїнів за збережене життя, самопожертву та невблаганну волю до перемоги»

Зі святом вас, славні захисники України!

Переглядів: 558 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar