МЕНЮ
Головна » 2018 » Вересень » 30 » Учні відвідали парк "Київська Русь"
7:14:11
Учні відвідали парк "Київська Русь"

29 вересня 2018 року 45 учнів 5-А та 7-Е класів разом з класними керівниками Олійник І.В., Гармаш Н.Ю. та батьками відвідали парк-музей «Київська Русь».

Древній Київ у «Парку Київська Русь» – це єдине і неповторне в історії людства відтворення і будівництво одного з найвідоміших і в той же найбільш загадкового середньовічного міста Східної Європи – Древнього Києва V-XIII століть, столиці великої середньовічної держави – Київська Русь. Проект здійснюється в історично значущому місці, згаданому в літописах, яке максимально відповідає ландшафту і повторює рослинність Древнього Києва тисячолітньої давності, в Обухівському районі Київської області (с. Копачів).

Учні поринули у Древньому Києві у Князівстві «Київська Русь» у дивовижний світ кінно-трюкового мистецтва – фестиваль «Кентаври», який об'єднав найкращих кінних каскадерів України. Учні, не зважаючи на погодні умови, мали можливість не тільки побачити яскраві театралізовані постановки і захоплюючі виступи кінних театрів, а й могли самі стати учасниками слов’янських ігор та конкурсів. У Древньому Києві вони перенеслись у минуле: стріляли з луків, катались на породистих конях із Княжої конюшні, насолодилися атмосферою Середньовіччя цілком.

Всі отримали величезне задоволення від поїздки до Древнього Києва у парку «Київська Русь», де змогли ознайомитися з архітектурою і культурою Києва V-XIII століть та гарно відпочити!

    

    

 

Переглядів: 443 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar