МЕНЮ
Головна » 2020 » Жовтень » 15 » Фестиваль «Козацький гарт»
8:07:18
Фестиваль «Козацький гарт»

Переддень трьох славетних свят – День захисника Вітчизни, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці – був особливий в житті школи. Вперше в закладі проведено фестиваль «Козацький гарт». На подвір’ї школи біля пам’ятного знаку козацтву Черкащини зібралися учні, учителі, гості.

Захід розпочався з урочистості, присвяченій українському козацтву. З вітальним словом до присутніх звернувся директор школи Грищенка В.В., учасник ООС, волонтер Кутній О.В. та його побратими. Педагоги та учні вшанували пам'ять загиблих за незалежність України хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятного знаку козацтву Черкащини та пам’ятної дошки Б.Каравайському, герою АТО, загиблому учневі школи.

Команда джур «Соколи» виступила перед присутніми з виконанням прийомів муштрового впоряду у складі рою як яскравий доказ того, що славні традиції козацтва продовжують своє життя і в наш час.

Далі почалась робота в локаціях: «Як козаки перешкоду долали», «Як козаки в футбол грали», «Як козаки в бою змагалися», «Як козаки
відпочивали», «Як козаки недугу лікували», «Як козаки зброєю володіли». Збірні команди 8-х, 10-х класів та всі охочі вдало пройшли всі локації та подолали перешкоди.

А щоб святковий козацький настрій панував на фестивалі, до нас завітали ляльки - велетні, які викликали у присутніх посмішки, позитивні емоції та неодмінне бажання зробити фото напам’ять.

Фестиваль «Козацький гарт» нагадав усім славетні сторінки з життя українського козацтва, дав можливість гарно відпочити та перевірити свою козацьку звитягу.

Дякуємо усім, хто долучився до проведення фестивалю.

 

Переглядів: 207 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar