МЕНЮ
Головна » 2017 » Червень » 9 » Екскурсія до сервісного центру МВС
3:27:18
Екскурсія до сервісного центру МВС

1 червня 2017 року учні 10-их класів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18 завітали до Черкаського територіального сервісного центру МВС. Старшокласників запросили на ознайомчо-пізнавальну екскурсію, щоб розповісти дітям про ті послуги, які надають сервісні центри МВС, а саме: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність чи наявність судимостей.

Співробітники сервісного центру детально розповіли гостям про те, як надають послуги з реєстрації автомобілів та видачі посвідчень водія, що важливо при цьому пам’ятати громадянам.

Фахівці експертної служби МВС поділилися досвідом своєї роботи, розказавши про секрети того, як саме виявляють автомобілі з підробленими агрегатами.

Також всі бажаючі мали змогу наглядно побачити процедуру прийняття теоретичних та практичних іспитів на отримання права керування транспортним засобом та особисто спробувати свої сили в складанні теоретичних питань в екзаменаційному класі сервісного центру.

Діти та організатори залишилися задоволеними зустріччю та ставили багато запитань до співробітників нового сервісного центру, на які отримували обгрунтовані відповіді.

Переглядів: 541 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar