МЕНЮ
Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Єднаймося, щоб зупинити туберкульоз
9:06:35
Єднаймося, щоб зупинити туберкульоз

Щороку страшна хвороба забирає життя у 2 мільйонів людей: кожні 4 секунди жителі Землі занедужують на туберкульоз, а кожні 10 секунд від цієї хвороби помирає одна людина. Проте з туберкульозом можна і потрібно боротися, а для його попередження необхідно додержуватись норм особистої гігієни.

З метою профілактики захворювання на туберкульоз та формування здорового способу життя на уроках основ здоров’я школярі переглянули фільм «На туберкульоз може захворіти кожний», обговорили проблеми захворювання на цю недугу та шляхи їх подолання. Волонтерська група «Молодь – за здоров’я» познайомила учнів із питаннями ранньої діагностики та профілактики туберкульозу, епідеміологічними показниками розповсюдження хвороби  в Україні. У школі діє виставка санітарних листівок та флаєрів,  у яких детально описані попереджувальні заходи проти страшної недуги, у бібліотеці організовано тематичну викладку «Нове століття без туберкульозу».

Сподіваємося, що отримані знання допоможуть вихованцям нашої школи приймати відповідальні рішення щодо збереження свого здоров`я, сприятимуть здатності протистояти даній хворобі, попередженню захворювання.

  

Переглядів: 409 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar