МЕНЮ
Головна » 2020 » Жовтень » 20 » Допомога Черкаської спеціалізованої школи №18 ім. В.Чорновола воїнам ООС
5:09:35
Допомога Черкаської спеціалізованої школи №18 ім. В.Чорновола воїнам ООС

Наша школа уже в котрий раз взяла активну участь у волонтерській діяльності. Протягом першої половини жовтня місяця була проведена благодійна акція “Подаруй серце захиснику України ”, в якій активну участь взяли учні 1-11 класів та вчителі школи. Було зібрано і передано волонтеру Кутньому О.В. коробки із солодощами, макаронами, крупами, чаєм, кавою, консервацією (м’ясною, овочевою), а також дитячі малюнки та листи у вигляді серця. Те, чому українські захисники радіють найбільше. Сподіваємося, що ці «серця» стануть своєрідними оберегами для наших воїнів і підтримають їх у важку хвилину.

Президент учнівського самоврядування школи Перепелиця Єгор передав 8650 грн., зібраних учнями та батьками, для придбання будматеріалів, ліків, засобів комунікації для наших захисників.

Ми впевнені, що ця допомога буде необхідною підтримкою військовим, які відстоюють суверенітет та цілісність нашої Батьківщини.

Адміністрація закладу та педагогічний колектив щиро вдячні батькам учнів, школярам і всім, хто був причетний до цієї благодійної акції.

 

Переглядів: 219 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar