МЕНЮ
Головна » 2020 » Жовтень » 1 » День учнівського самоврядування у школі
7:52:35
День учнівського самоврядування у школі

Сьогодні в нашій школі пройшов День учнівського самоврядування. Мені, Довгаленко Єлизаветі, вдалось взяти інтерв’ю в учнів, які виконували обов’язки членів адміністрації школи. Познайомимося з враженнями школярів про роботу в цей день. Перше інтерв’ю з в.о. директора школи Перепелицею Єгором.

- Єгоре, як пройшов твій день ?
- Сьогодні я спробував бути директором школи. Скажу відверто – це досить важко. Підтвердженням цього може бути велика робота з документами. Також мені потрібно було здійснити контроль стану перевірки шкільного дрес-коду в молодшій та старшій школі. Сподобалось керувати шкільним процесом. Я дуже вдячний школі за таку можливість стати директором закладу на 1 день.

- Дякую. Сподіваюсь, що це день ти будеш згадувати і після закінчення школи.

Наступне інтерв’ю з Кальком Миколою, який в цей день в.о. заступника директора ВР Бахарєвої Н.Є.

- Микола, чим сьогодні був наповнений твій робочий день?
- Я виконував такі завдання: працював над матеріалами для сайту школи, перевіряв якість ведення щоденників учнями 6 класів (задовільно), відвідував і брав участь у годині спілкування школярів п’ятого класу, контролював чергування по школі учнів 9-А та 7-А класів, проаналізував підготовку до Дня учителя. За сьогодні я підсумував для себе роботу вчителя – це дійсно важлива і складна праця.
- Хто знає, можливо, цей день допоможе тобі правильно зробити вибір у майбутньому. Дякую. Бувай.

А зараз моя зустріч з в.о.директора школи з НВР Барбой Єлизаветою.
- Лізо, чого навчилася ти за цей день?
- Сьогодні я вперше спробувала себе в ролі заступника директора з навчально-виховної роботи. Це точно не легка робота, але мені сподобалося. Дуже круто відчути себе на одному рівні з учителями. Заміняючи Тетяну Миколаївну, я перевірила щоденники старшокласників, поміряла температуру в «колег», зібрала підписи вчителів. Цей день я запам’ятаю надовго.

І останнє наше інтерв’ю з в.о. заступника директора школи з НВР Безуглою Ангеліною.

- Ангеліно, чи змінив цей день твою думку про роботу вчителя?

- Так, клопоту багато. Я перевірила щоденники учнів 8-х класів. Побачила, що багато учнів не дають свій щоденник на підпис батькам, виправляють коректором зауваження, оцінки низького рівня. Зробила висновок, що треба поважати працю учителя, так як ця робота – непосильний вклад у наше навчання. Учні отримали новий досвід. І допоміг у цьому День учнівського самоврядування.

Переглядів: 496 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar