МЕНЮ
Головна » 2023 » Травень » 15 » День сім’ї
9:53:52
День сім’ї

День сім’ї в Україні досить молоде свято, його відзначають щороку 15 травня з 2012 року. Традиційно  цей день заведено проводити у колі найрідніших людей – своєї сім’ї. Родина, сім’я – це найдорожче для кожної людини.

З родини починається життя людини, вона – джерело любові, поваги, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

З метою формування у школярів ціннісного ставлення до сім’ї, родини, людей, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій, піклування про молодших і старших членів сім’ї учні разом з членами своїх родин взяли участь у фотоквесті «Моя сім’я». Учасники зображували символ своєї родини, у головоломці знаходили слова, що характеризують щасливу сім’ю, творчо оформляли правила родини, разом з батьками грали на спортивному майданчику, влаштовували пікнік на природі. Усе це юні фотографи знімали і готові поділитися світлинами. Дякуємо усім за участь у фотоквесті , бажаємо, щоб у кожній родині був мир і злагода, а сімейне вогнище завжди дарувало тепло.

 

Переглядів: 84 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar