МЕНЮ
Головна » 2023 » Травень » 19 » День школи
7:37:44
День школи

У цьому році 18 травня у житті нашої школи - особливий день. Це День школи і День вишиванки. Учні і вчителі готувалися заздалегідь до цих подій. У фоє закладу розгорнута виставка стіннівок "Історія нашої школи",  далі - виставка малюнків учнів 5-7 класів "Школа майбутнього ". Для створення настрою свята творчі групи класних колективів прикрасили двері кабінетів своїми асоціаціями, що пов'язують їх із учителем та однокласниками.

Зранку шкільне подвір'я майорило вишиванками, усі учні та вчителі одягнули найбільшу гордість нашого народу, і це додало неповторності святковому дню. 

Урочистості розпочалися з привітань і відеопрезентації "В об'єктиві школа 18. 30 причин, чому мені приємно навчатися у нашій школі", де головними героями став кожен класний колектив.

Свою повагу і любов до школи учні висловили, узявши участь у святковому флешмобі "Обійми школу рушником-оберегом".

Дефіле "Я-вишиванка" продемонструвало, що національна традиція українців - це модно, гарно і патріотично. А у спортивній залі закладу команди учнів 8-х класів змагалися у швидкості, влучності, спритності. Переможцем змагань стала команда 8-І кл., ІІ місце - 8-А кл., ІІІ місце - 8-Е, 8-М кл.

Завершився день святковим фотографуванням.

Дякуємо Збройним силам України, завдяки яким маємо можливість відзначити цей особливий день у житті школи.
Живи і процвітай, наша рідна школо!

Переглядів: 76 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar