МЕНЮ
Головна » 2021 » Лютий » 22 » День Героїв Небесної Сотні
1:06:08
День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні відзначаємо 20 лютого. Цього року вже сьома річниця  з дня трагічних подій Революції Гідності, піку розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійшов в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму.

Сьогодні у школі проведено заходи з вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні: єдину годину спілкування «Хто такі Герої Небесної Сотні? Чому пам’ятаємо їх?» ( 1-4 класи), «Братерство сердець» (5-11 класи), школярі переглянули тематичні презентації, відео про хронику подій Революції Гідності, дізналися про Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя в боротьбі за свободу і права людей, створити тематичне панно, виготовили власноруч медалі «Герої не вмирають», «Ми пам’ятаємо вас!», присвячені цим історичним подіям, а також розфарбували державну та народну символіку України. О 9.05 була оголошена загальношкільна хвилина мовчання, що супроводжувалася піснею «Плине кача». А після цього пройшла акція «Ангел пам’яті». Школярі витнули з паперу символічних білих янголів на згадку про тих, хто віддав життя за мирну Україну, та розвісили їх гілках з дерева в фойє школи.

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю  виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини.

Переглядів: 178 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar