МЕНЮ
Головна » 2019 » Лютий » 20 » День Героїв Небесної Сотні
5:57:05
День Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми відзначаємо День Героїв Небесної Сотні. Цей день 2014 року під час Революції Гідності у Києві, на вулиці Інститутській, коли снайпери впродовж трьох годин стріляли в майданівців, став піком розстрілів героїв. Загиблих назвали “Небесною Сотнею”. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму.

Педагогічний та учнівський колективи школи приєдналися до Всеукраїнських акцій ушанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. У фойє закладу розгорнута експозиція «Героями не народжуються - героями стають», під мелодію гімну Небесної Сотні «Плине кача» запалено свічки. Гуртківці випустили інформаційні вісники, присвячені Героям Небесної Сотні. У класах члени інформаційної групи здійснили екскурс в історію Революції Гідності, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв. У шкільній бібліотеці оформлена книжкова виставка «Небесна сотня. Герої нашого часу».

З нагоди цієї дати о 12.00 проведено флешмоб «Хоч душі у вічність відійшли, та пам’ять у серці не згасає…». Школярі зобразили свічку в серці України, яка є символом скорботи за загиблими.

Будьмо гідні героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток. Слава Героям Небесної Сотні!

  

  

Переглядів: 371 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar