МЕНЮ
Головна » 2017 » Вересень » 27 » День європейських мов
7:30:58
День європейських мов

Щороку 26 вересня відзначається День європейських мов. Його мета – привернути увагу людей до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різномаїття та заохочувати до вивчення мов протягом усього життя. День європейських мов  не просто нагадує про те, що існує багато мов, але й ще спонукає  вивчати їх. Знати ще одну мову –  це не просто норма для сучасного світу, але й необхідність.

У рамках відзначення Дня європейських мов у  школі відбулося чимало заходів. Ранок розпочав цікавими вікторинами та конкурсами: учні перевіряли свої знання щодо країн ЄС та практикувалися у швидкості вимови скоромовок іноземними мовами. На уроці в 6-А класі (учитель Боричок Н.В.) за темою «Святкуємо День європейських мов» учні працювали над створенням плаката «Яким чином вивчаємо англійську мову», обговорювали думки видатних людей про важливість володіння іноземними мовами. На уроці німецької мови в 6-А класі (учитель Шелест Л.В.) школярі пройшли етапи квесту «Країни Євросоюзу», а учні 9-А класу ( учитель Кулик О.В.) подорожували Європою, поглиблюючи свої знання про країни Євросоюзу, їх столиці та видатних європейців. Учні 6-Л класу (вчитель Кобзар В,В.) створили плакат "Why Learn English" , переглядали цікаву презентацію про країни європейської спільноти та їх мови, а також про видатних українців , які вільно володіли декількома іноземними мовами. Учні 7А класу писали міні- твір на тему" Чому я вивчаю англійську мову?", та приймали участь у загальношкільному заході знавців поезії іноземними мовами.Завершилося свято  калейдоскопом європейських мов, який підготувала Мічученко Л.М. разом зі своїми вихованцями. У залі лунали вірші, байки, пісні країн ЄС. Юні артисти переконливо довели, що Україна утверджує європейські цінності, тому обов’язково стане повноправним членом ЄС.

Вивчайте інші мови! Знання іноземних мов – це можливість відкрити для себе новий світ, нову культуру, краще зрозуміти один одного!

Щоб переглянути фото натисніть сюди

 

Переглядів: 615 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar